Plucial,Inc

Pikeun ngagancangkeun globalisasi dunya dina téknologi + awan multi-basa

Tentang Kami

Plucial téh, sakumaha jadi globalisasi leuwih akrab keur sakabeh pausahaan sakuliah dunya, nawarkeun multi-basa leyuran dimekarkeun sorangan.

Naha leyuran multi-basa urang dipilih.

0 Basa

(Mesin panarjamahan + panarjamahan manusa)

0 Daérah & Lokal

(Pikeun bisnis pasar nyaéta skala dunya)

kira-kira 0 %

(Ngarojong pamaké Internet di sakuliah dunya)

kira-kira 0 milyar jalma

(Meunang konsumén poténsial ti sakumna dunya)


Produk anu ayeuna we kudu tawaran

GuidebooQガイドブック

GuidebooQ mangrupakeun ladenan nu bisa nyieun ngan 10 menit a multi-basa kaca wéb unggal titik sakuliah dunya. Anjeun tiasa milarian dina basa asli, sarta nyadiakeun informasi tujuan perjalanan leuwih minuhan ka travelers sakuliah dunya.

91 basa beda

Pilihan jeung kombinasi basa gratis

prosés panarjamahan basajan

panarjamahan geus réngsé dina ngan 3 léngkah

kalenturan High

Mungkin pikeun ngarobah eusi pikeun dipintonkeun unggal basa

SEO keur unggal basa

Sadaya basa dioptimalkeun pikeun search engine

daek ngadengekeun

Idéal salaku menu multi-basa

kaahlian perlu

Ngan nyieun pilihan input basajan

responsive

GuidebooQ geus diterbitkeun ngan versi Jepang kiwari,
siap nyebarkeun di waktu nu sami 200 nagara di dunya jeung wewengkon dijieun acan.
Teu ngan susuratan tina travelers asing, ayeuna bakal nangtung ka sadaya peran Anjeun ka arah nu diperlukeun keur indit luar nagari.

GuidebooQ


MulCMSマルCMS

Salian nambahan ngan tilu rupa aksara ka HTML, robah ka situs wéb multi-basa mana HTML nu pakait ka 91 basa.

Lamun pangaweruh HTML jeung CSS anjeun geus boga, Anjeun bisa ngajukeun solusi multi-basa ka ayeuna klien Jeung MulCMS.

Komo tanpa nyadiakeun mimiti antara

Dina raraga ngawujudkeun hiji globalisasi skala dunya teu cukup ngan gaya urang. Nu korporasi anu Tujuan sadar masarakat global jeung urang mangsa nu bakal datang, urang bakal nyadiakeun paket awan MulCMS nu bisa kalayan gampang make urang multi-basa jeung téknologi awan.

MulCMS


server perlu

Dina raraga make Google Awan Platform, pangaweruh teu diperlukeun di sadaya ngeunaan server jeung infrastruktur.



Rendering data kaluar

Otomatis Selapkeun eusi hade ka HTML ngagunakeun sejen CSS.



Kontak ogé multi-lingual

Pikeun nangtukeun sumber panalungtikan basa, kamampuhan pikeun ngabéjaan ku e-mail ku narjamahkeun téks asli nyaeta ciri standar.

Plucial,Inc

Plucial, Nyarita
Januari 9, 2015
Jepang Fukuoka, Hakata-ku, Fukuoka City Hakataekihigashi 1-12-17 kantor New Gaea Hakata Station 3F

News

April 9, 2016 New

Ngajalankeun GuidebooQ anu bisa dijieun ngan 10 menit nu 91 basa beda wéb buku panduan wisata ka Jepang nu boga usaha lokal pikeun

Contact

Kaasup dulur di pajabat ngamimitian jeung wartawan, urang nungguan panalungtikan ti rupa-rupa jalma.