Plucial,Inc

Për të përshpejtuar globalizimin e botës në një multi-gjuhë teknologjisë + cloud

Rreth SHBA

Plucial është, siç bëhet globalizimin më të njohur për të gjitha kompanitë në mbarë botën, ofron një multi-gjuhë zgjidhja zhvilluar vet.

Pse është zgjidhja jonë multi-gjuhë është zgjedhur.

0 Gjuhë

(Machine përkthim + përkthimit njerëzore)

0 Vendet dhe lokale

(Për biznesin e tregut është në shkallë botërore)

për 0 %

(Mbështet përdoruesve të internetit në mbarë botën)

për 0 miliard njerëz

(Fito klientët potencial nga e gjithë bota)


Produktet që ne aktualisht duhet të ofertës

GuidebooQガイドブック

GuidebooQ është një shërbim që mund të bëjë vetëm 10 minuta në faqe shumë gjuhë WEB e çdo vend të gjithë botën. Ju mund të kërkoni në gjuhën e tyre amtare, si dhe jep një informacion më përmbushjen e destinacionit të udhëtimit për udhëtarët në mbarë botën.

91 gjuhë të ndryshme

Zgjedhja dhe kombinimi i gjuhës është i lirë

Procesi përkthim i thjeshtë

Përkthimi është i plotë në vetëm 3 hapa

fleksibilitet të lartë

Të jetë e mundur për të ndryshuar përmbajtjen që do të shfaqet për çdo gjuhë

SEO për çdo gjuhë

Të gjitha gjuha e optimizuar për motor kërkimi

përgjegjës

Ideal si një menu multi-gjuhë

ekspertiza e panevojshme

Vetëm të bëjë një zgjedhje të një input të thjeshtë

responsive

GuidebooQ ka publikuar vetëm versionin e tanishëm japonez,
gati për të publikuar në të njëjtën kohë 200 vende dhe rajone të botës janë bërë tashmë.
Jo vetëm korrespondenca e udhëtarëve të huaj, tani do të qëndrojnë për të gjithë rolin tuaj për të udhëtuar jashtë vendit.

GuidebooQ


MulCMSマルCMS

Përveç duke shtuar vetëm tre lloje të Markup në HTML, ndryshon në shumë gjuhë WEB vend ku HTML korrespondon 91 gjuhë.

Nëse njohja e HTML dhe CSS ju tashmë keni, ju mund të propozohen zgjidhje multi-gjuhësore tani klienti me MulCMS.

Edhe pa siguruar fillimin mes

Për të realizuar një globalizimin në shkallë botërore nuk është e mjaftueshme vetëm forca jonë. Korporata që kanë për qëllim për të realizuar një shoqëri globale me ne të ardhmen, ne do të sigurojë një paketë cloud MulCMS që ju lehtë mund të përdorni tonë multi-gjuhën dhe teknologji cloud.

MulCMS


server panevojshme

Në mënyrë që të përdorni Cloud Platformën Google, njohuria nuk është e nevojshme në të gjitha në lidhje me server dhe të infrastrukturës.pasqyrim të dhënave të jashtme

Auto Insert përmbajtja e përshtatshme në HTML duke përdorur përzgjedhës CSS.Contact është gjithashtu shumë-gjuhësor

Për të përcaktuar burimin hetim të gjuhës, aftësia për të ju njoftojmë me e-mail duke përkthyer tekstin origjinal është një tipar standard.

Plucial,Inc

Plucial, Inc
9 January, 2015
Japan Fukuoka, Hakata-ku, Fukuoka Qyteti Hakataekihigashi 1-12-17 Oh Fes New Gaea Hakata Station 3F

News

9 prill 2016 New

Nis GuidebooQ që mund të krijohen vetëm 10 minuta e 91 gjuhë të ndryshme të WEB udhëzues në Japoni nga pronarët e bizneseve lokale për

Contact

Përfshirë të gjithë në zyrtarët fillimin dhe gazetarëve, ne jemi duke pritur për hetim nga një shumëllojshmëri të njerëzve.