Plucial,Inc

За да се забрза глобализацијата на светот во технологија + облак мулти-јазик

за САД

Plucial е, како што станува се повеќе запознаени глобализацијата за сите компании од целиот свет, нуди мулти-јазик решение развиено свој.

Зошто е нашата мулти-јазик решение е избран.

0 јазици

(Машинско преведување + човечки превод)

0 Земји и локална

(На бизнис на пазарот е во светски размери)

врска 0 %

(Поддржува интернет корисниците од целиот свет)

врска 0 милијарди луѓе

(Победа потенцијални клиенти од целиот свет)


Производи за кои ние во моментов имаат да понудат

GuidebooQガイドブック

GuidebooQ е сервис кој може да се направи само 10 минути мулти-јазик веб-страницата на секои место во светот. Можете да пребарувате на својот мајчин јазик, и обезбедува поисполнет дестинацијата информации на патниците низ целиот свет.

91 различни јазици

Избор и комбинација на јазикот е слободен

Едноставен процес превод

Преводот е завршен во само 3 чекори

висок степен на флексибилност

Можно да се промени содржината што ќе се прикажува за секој јазик

Оптимизација за секој јазик

Сите јазик оптимизиран за пребарувачот

Отворени

Идеален како мени мулти-јазик

експертиза непотребни

Само да се направи избор на едноставен влез

responsive

GuidebooQ ја објави само сегашните јапонската верзија,
подготвени да ги објават во исто време е и 200 земји и региони веќе се направени.
Не само што го дописот на странски патници, сега ќе застане на сите ваши улога кон да патуваат во странство.

GuidebooQ


MulCMSマルCMS

Во прилог на додавање на само три типа на маркап во HTML, промени на веб-страницата на мулти-јазик каде HTML одговара на 91 јазици.

Ако познавање на HTML и CSS што веќе го имате, може да се предложи мулти-јазик решенија за сега клиент со MulCMS.

Дури и без обезбедување почеток меѓу

За да се оствари во светски размери глобализацијата не е доволно само нашата сила. На акционерското друштво кои имаат за цел да се реализира глобално општество со нас во иднина, ние ќе обезбеди MulCMS облак пакет, кој лесно можете да го користите нашата мулти-јазик и облак технологија.

MulCMS


сервер непотребни

За да се користи платформа на облак на Google, знаењето не е ни потребно за серверот и инфраструктура.Надворешно грубо малтерисување податоци

Авто Вметнете соодветна содржина во HTML со користење на СЅЅ селектор.Контакт е, исто така, мулти-јазична

За да се утврди изворот на истрага на јазикот, способноста да ве известиме преку е-пошта преку воведување на оригиналниот текст е стандардна карактеристика.

Plucial,Inc

Plucial, Inc
9 јануари 2015 година
Јапонија Фукуока, Hakata-ku, Fukuoka Град Hakataekihigashi 1-12-17 О Фес Нов Gaea Hakata станица 3F

News

9 април 2016 година New

Стартува GuidebooQ што може да се создаде само 10 минути на 91 различни јазици на веб Водич за Јапонија на локалните сопственици на бизниси за

Contact

Вклучувајќи ги и сите во претставници на подигнување и новинари, се чека за истрага од различни луѓе.