Plucial,Inc

Kanggo akselerasi globalisasi donya ing teknologi + maya multi-basa

Babagan awake dhewe

Plucial punika, minangka dadi globalisasi liyane menowo kanggo kabeh perusahaan ing saindhenging donya, nawakake multi-basa solusi dikembangaké dhewe.

Apa wis solusi multi-basa kita wis milih.

0 Basa

(Machine translation + accuracy)

0 Negara & Local

(Kanggo bisnis pasar iku ukuran donya)

bab 0 %

(Ndhukung Internet kedhaftar ing saindhenging donya)

bab 0 milyar wong

(Win pelanggan potensial saka kabeh ndonya)


Prodhuk sing saiki kita kudu tawaran

GuidebooQガイドブック

GuidebooQ iku layanan sing bisa nggawe mung 10 menit multi-basa kaca WEB saben titik ing saindhenging donya. Panjenengan bisa nelusuri ing basa native sing, lan menehi informasi panggonan travel liyane manggoni kanggo lelungan ing saindhenging donya.

91 basa beda

Choice lan kombinasi basa punika free

proses terjemahan prasaja

translation lengkap ing mung 3 langkah

keluwesan dhuwur

Bisa kanggo ngganti isi supaya katampil kanggo saben basa

SEO kanggo saben basa

Kabeh basa ing optimized kanggo search engine

responsif

Ideal minangka menu multi-basa

keahlian rasah

Mung nggawe pilihan input prasaja

responsive

GuidebooQ wis diterbitake mung versi Jepang saiki,
siap kanggo nerbitaké ing wektu sing padha 200 negara ing donya lan wilayah sing digawe wis.
Ora mung Correspondence saka lelungan manca, saiki bakal ngadeg kanggo kabeh peran menyang kanggo lelungan luar negeri.

GuidebooQ


MulCMSマルCMS

Saliyane nambah mung telung jinis markup kanggo HTML, owah-owahan kanggo situs WEB multi-basa ngendi HTML sing cocog kanggo 91 basa.

Yen kawruh HTML lan CSS sampeyan wis duwe, sampeyan bisa ngajokaken solusi multi-basa kanggo saiki klien Kanthi MulCMS.

Malah tanpa nyediakake wiwitan antarane

Supaya éling a globalisasi ukuran donya iku ora cukup mung pasukan kita. Perusahaan sing Yahoo mujudaken masyarakat global karo kita mangsa, kita bakal nyedhiyani paket maya MulCMS sing bisa gampang nggunakake kita multi-basa lan teknologi maya.

MulCMS


server rasah

Supaya bisa nggunakake Google Cloud Platform, kawruh ora dibutuhake ing kabeh bab server lan infrastruktur.



Rendering data njaba

Auto Pasang isi cocok kanggo HTML nggunakake pamilih CSS.



Contact uga multi-lingual

Kanggo nemtokake sumber panaliten basa, kemampuan kanggo ngabari dening e-mail kanthi njarwakake teks asli fitur standar.

Plucial,Inc

Plucial, Inc
9 Januari, 2015
Japan Fukuoka, Hakata-ku, Fukuoka City Hakataekihigashi 1-12-17 kantor New Gaea Hakata Station 3F

News

April 9, 2016 New

Urip GuidebooQ sing bisa digawe mung 10 menit ing 91 basa beda saka WEB nyata kanggo Jepang nduweni bisnis lokal kanggo

Contact

Kalebu wong-wong ing pejabat wiwitan lan wartawan, kita nunggu priksaan saka macem-macem wong.